VOLEYBOLDÍ OQÍTÍW METODIKASÍNDA ZAMANAGÓY PEDAGOGIKALÍQ TEXNOLOGIYALAR - Utegenov, Marat Bisenbaevich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada voleybol sport turini fan sifatida o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Maqolada voleybol mashg‘ulotlarini samarali tashkil etishda interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va innovatsion pedagogik yondashuvlarning o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning jismoniy rivojlanishi, harakat ko‘nikmalarini shakllantirish va sportga bo‘lgan qiziqishini oshirishda yangi pedagogik texnologiyalarning ahamiyati ilmiy asosda bayon etilgan.