STUDENTLERDIŃ SÓYLEW ShEBERLIGIN RAWAJLANDÍRÍWDA INTERAKTIV ShÍNÍǴÍWLAR HÁM NOVERBAL KOMMUNIKACIYANÍŃ ROLI - Abatova, Mexriban Kuralbay qızı (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqola talabalarning notiqlik ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan ilmiy tadqiqotni taqdim etadi. Tadqiqotda interaktiv mashg‘ulotlar, psixologik treninglar va nonverbal kommunikatsiya metodlarining ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada metodik yondashuvlar orqali talabalarning omma oldida so‘zlash qobiliyatini oshirishga oid amaliy tavsiyalar berilgan.