SYUJETLI LIRIKANÍŃ QÁLIPLESIWI HÁM RAWAJLANÍW BASQÍShLARÍ - Dosımbetova, Abadan Alievna; Jalgasbaeva, Ayzada Abdulla qızı (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada syujetli lirikaning shakllanishi va rivojlanish bosqichlari, badiiy adabiyotning turlari va lirika shakllari ko‘rib chiqiladi. Lirikadagi ilk syujet elementlari ham tahlil qilinadi.