QARAQALPAQSTAN RESPUBLIKASÍNDA ALKALOIDLÍ ÓSIMLIKLERDIŃ TARQALÍWÍ - Temirbekov, Orazımbet (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasi tabiiy florasida oʻsadigan alkaloidli oʻsimliklarning umumiy soni va ularning botanik-geografik hudular boʻyicha nisbiy tarqalishi bayon qilingan.