MEKTEP KURSÍNDAǴÍ VEKTOR TEMASÍNDA QOLLANÍW MÚMKIN BOLǴAN METODLAR - Tanirbergenov, Sadıq Aleuovich; Abdieva, Gulmira Kojamuratovna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada maktab kursi geometriyasida ko‘rib o‘tiladigan vektorlar sistemasi o‘quvchilarga o‘rgatadigan metodlar keltirilgan. Bu yerda vektor tushunchasi o‘quvchilarga har xil o‘yinlar orqali yetkazish usullari ko‘rsatilgan.