BASLAWÍSh KLASS OQÍWShÍLARÍNÍŃ OQÍW KÓNLIKPELERIN JETILISTIRIWDE PÁN DÓGEREKLERINIŃ ORNÍ - Turumbetova, Aygul Yusupbaevna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘quv ko‘nikmalarini takomillashtirishda fan to‘garaklarining o‘rni va kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning ta’limga bo‘lgan qiziqishini oshirish haqida so‘z boradi. Boshlang‘ich sinf ta’lim tizimining boshlang‘ich bosqichida kichik maktab va yosh davridan boshlab kitobga bo‘lgan qiziqishi haqida ma’lumot berilgan.