QAZÍ MÁWLIK BEKMUXAMMED ULÍNÍǸ AǴARTÍWShÍLÍQ-JÁDIDShILIK XÍZMETLERI - Seytmuratov, Qalbay (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada qoraqalpoq xalqining buyuk farzandi, shoir, pedagog, qissaxon, tarjimon, jurnalist Qazi Maulik Bekmuxammed o‘g‘lining ma’rifiy-jadidchilik faoliyati haqida so‘z boradi.