QORAQALPOQ TILIDA O‘QITILADIGAN AKADEMIK LITSEYLARDA NEMEC TILI BO‘YIChA BILIM VA KO‘NIKMALARNI BELGILASh PARAMETRLARI - Sadikova, Azada Bekbergenovna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqola qoraqalpoq tilida o‘qitiladigan akademik litseylarda nemis tili bo‘yicha ko‘nikma va malakalarni baholash masalalariga bag‘ishlangan. Baholashning asosiy mezonlari sifatida belgilangan vazifaning bajarilishi, bajarilgan ishning izchilligi va uzviyligi hamda g‘oyaning taqdim etilish sifati ko‘rib chiqiladi.