JERGILIKLI ILIMPAZLARDÍŃ QARAQALPAQ DIALEKTOLOGIYASÍ TARAWÍNDAǴÍ MIYNETLERI - Shınnazarova, Saodat Jubatqanovna; Kaypnazarova, Miyrixan Kalmuratovna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada mahalliy olimlarning ilmiy ishlari va ularning qoraqalpoq dialektologiyasi rivojiga qo‘shgan o‘ziga xos hissasi haqida so‘z yuritiladi. Tadqiqot natijalari qoraqalpoq dialektologiyasining ham nazariy, ham amaliy jihatdan to‘liq shakllanganligini isbotlaydi.