QARAQALPAQSTANDA MEKTEP GEOGRAFIYASÍ SABAǴÍN OQÍTÍWDÍŃ JETISKENLIKLERI HÁM KEMShILIKLERI - Uzakbaev, Koblan Kewnimjay ulı (FAN va JAMIYAT, 2026)
Bu maqolada Oʻzbekistonda, shuningdek, Qoraqalpogʻistonda maktab geografiyasi darsini oʻqitishda ucharayotgan muvaffaqiyatlar va kamchiliklar haqida bayon etilgan.