KOGNITIV YONDAShUV ASOSIDA TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVChILARNING MUSIQIY IQTIDORINI RIVOJLANTIRISh MAZMUNI - Pazilov, Mirbek Arzievich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Mazkur maqolada kognitiv yondashuv asosida ta’lim jarayonida o‘quvchilarning musiqiy iqtidorini rivojlantirish mazmuni, hususiyatlari va ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.