SANLÍ MÁKÁN SHARAYATÍNDA JASLAR SANASÍNDA ǴALABALÍQ SANASÍZLÍQ JAǴDAYLARÍNÍŃ QÁLÍPLESÍWÍ - Mambetnazarova, Mexribanu Tolıbaevna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada raqamli makon sharoitida yoshlar ongida ommaviy ongsizlik va ijtimoiy tarmoqlarning tanqidiy fikrlash va qaror qabul qilish jarayoniga ta’siri ijtimoiy-psixologik jihatdan yoritiladi.