5-6 YOSh BOLALARNING IJODIY FIKRLASh QOBILIYATINI RIVOJLANTIRIShDA INTERFAOL METODLARNI QOʻLLAShNING AFZALLIKLARI - Bobojonova, Muyassar Obod qizi (FAN va JAMIYAT, 2026)
Mazkur maqolada 5-6 yosh bolalarning ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda interfaol metodlarni qoʻllashning afzalliklari va xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.