TALABALARDA JISMONIY SIFATLARNI RIVOJLANTIRIShDA BASKETBOL MAShG‘ULOTLARINING SAMARADORLIGI - Arziev, Shınabat Abdiraxmanovich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada o‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligini rivojlantirishda basketbol bo‘yicha mashg‘ulotlar samaradorligi eksperimental tarzda o‘rganiladi. Natijalar jismoniy tayyorgarlikning sezilarli yaxshilanganligini ko‘rsatib, basketbol bo‘yicha mashg‘ulotlar o‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligini oshirishning samarali ta’lim vositasi ekanligini tasdiqlaydi.