TILEK HÁM ONÍŃ KELIP ShÍǴÍWÍ, ÓZINE TÁN ÓZGEShELIKLERI - Abdimuratov, Levitan Aymuratovich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada qoraqalpoq xalqining urf-odat qo‘shiqlarida xalqimiz orasida qo‘llanib kelayotgan fotihaning bir turi bo‘lgan tilak va uning kelib chiqishi bilan o‘ziga xos xususiyatlari bo‘yicha fikr yuritilgan.