ҚАРАҚАЛПАҚСТАНДА ФИЛОСОФИЯ ПӘНИНИҢ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ИНСТИТУТТА ҚӘЛИПЛЕСИЎИ ҲӘМ РАЎАЖЛАНЫЎЫ - Абаев, Сапардурды; Якубов, Мақсутбай; Аманкличев, Исмайил Базарбаевич (FAN va JAMIYAT, 2026)
The article analyzes the formation and development of philosophy at the Karakalpak State Pedagogical Institute.