MAKTAB OʻQUVChILARI TAFAKKUR OPERATSIYALARINI ShAKLLANTIRIShNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Djolımbetova, M.M. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada maktab oʻquvchilarini aqliy rivojlantirishning psixologik xususiyatlari, tafakkur operatsiyalarining rivojlanishi va fikr erkinligi, tafakkur haqida ma’lumotlar keltirilgan, shuningdek, tafakkur jarayonining turli adabiyotlarda oʻrganilganligi va tahlil qilinganligi keltirilgan.