ELEKTRON OQÍW SABAQLÍQLAR HÁM VIZUAL METODIKALÍQ TÁMIYNAT – HUQÍQÍY TÁLIM NÁTIYJELILIGINIŃ GIREWI - Kudaybergenova, T. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada elektron oıquv darsliklar va vizual metodik taıminot darslarning, shuningdek, huquq darslarining samaradorligining kafolati ekanligi haqida soʻz yuritiladi.