TALABA-JASLARDÍ GLOBALLASÍW PROCESINDE MÁNÁWIY TARBIYALAWDÍŃ INNOVACIYALÍQ MEXANIZMLERI - Primbetov, K.T. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Insoniyatning global muammolari, globallashuvning real jarayonlari va shakllarini aniqlashda, birinchi navbatda, yoshlar parametri turadi. Aynan yoshlar iqtisodiy va ijtimoiy jihatdan aziyat chekadi va voqealar markaziga borib qolishlari mumkin. Avvalo, yoshlar yangilanib borayotgan dunyoviy etikani puxta egallab, uning asosida yashashni o‘rganishi kerak.