DÓRETIWShILIK MEKTEPLERIN XALÍQARALÍQ AKKREDITACIYADAN ÓTKERIWDIŃ ÁHMIYETI - Kazimbetova, Z.M. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada Cognia, Inc. xalqaro tashkilotining tashkil etilishi, uning asosiy faoliyat yo’nalishlari va ta’lim muassasalari tomonidan akkreditatsiyadan o’tish tartibi haqida ma’lumot berilgan. Tashkilot faoliyatining ilmiy tahlili va ushbu mavzu bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar natijalari o‘tkazildi. Ijodiy maktablardan misollar yordamida Cognia akkreditatsiyasi jarayoni tushuntirildi.