INGLIS HÁM QARAQALPAQ TILLERINDEGI ASTRAL MIFOLOGIYALÍQ BIRLIKLERDIŃ SEMANTIKALÍQ ÓZGEShELIKLERI - Usenova, V.J. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada kognitiv tilshunoslik va lingvomadaniy tadqiqotlar doirasida ta’rifiy tahlil asosida astral mifologik birliklarning semantik xususiyatlari oʻrganiladi.