QARAQALPAQ TIL BILIMINDE ANALITIKALÍQ FEYILLERDIŃ QOSPA SÓZ HÁM SÓZ DIZBEKLERINE UQSASLÍǴÍ HÁM ÓZGEShELIKLERI - Mustafaeva, A.J.; Nzamatdinova, D.K. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada qoraqalpoq tilida analitik fe’llarning qoʻshma fe’llar va soʻz birikmasiga oʻxshash xususiyatlari va farqlari, turkiy tillarda qoʻshma fe’llar boʻyicha fikr va munozaralar, analitik fe’l shakli, asosiy va koʻmakchi fe’l birikmasi, qoʻshma fe’l, analitk fe’l va soʻz birikmasi farqlari va oʻxshash tomonlari boʻyicha badiiy adabiyotlardan misollar keltirilib, tahlil qilish orqali tushuntirildi va aniqlik kiritildi.