O‘ZBEKISTON HUDUDIDA OZODLIKDAN MAHRUM QILIShGA MUQOBIL JAZOLARGA OID NORMALARINING RIVOJLANIShI TARIXI - Tilewov, E. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada O‘zbekiston xududida mustaqillikgacha va mustaqillik davrlarida ozodlikdan mahrum qilishga muqobil jazolarga oid normalarning qo‘llanilishi va rivojlanish tarixi tahlil qilingan.