ÓZBEKSTANDA TOǴAY RESURSLARÍ HÁM OLARDÍ QORǴAW MÁSELELERI - Radjapov, M.Y. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada o‘rmon tabiatning eng ulug‘ ne’mati ekanligi, o‘rmonlar sayyoradagi ekologik muvozanatda muhim rolni bajarishi, ular atmosferadagi kislorod muvozanatini tartibga solishi tahlil qilingan.