TALABALARNING KREATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRIShDA DASTURIY TA’MINOTNING TARKIBIY QISMLARI - Seytmuratov, S.T. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada talabalarning kreativ kompetentligini rivojlantirishning dasturiy ta’minotning tarkibiy qismlari, ularning hozirgi ta’lim tizimida tutgan o‘rni va ahamiyati bayon qilinadi.