BOShLANGʻICh SINF OʻQUVChILARNING TANQIDIY FIKRLASh KOʻNIKMALARINI ShAKLLANTIRISh - Saburov, D.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Xalq og‘zaki ijodi vositasida boshlang‘ich sinf oʻquvchilarining tanqidiy fikrlash koʻnikmalarini shakllantirish mavzusi oʻquvchilarning fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishda xalq og‘zaki ijodining ahamiyatini oʻrganadi.