STUDENTLERDIŃ LEKSIKALÍQ KOMPETENCIYASÍN FRAZEOLOGIYALÍQ BIRLIKLER ARQALÍ JETILISTIRIW - Jalgasbaeva, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada filologiya fanlari talabalarining so‘z boyligini frazeologik birliklar orqali rivojlantirishga qaratilgan tadqiqot g‘oyalari tahlil qilinadi. Talabalarning soʻz boyligini oshirish usullari ham muhokama qilinadi.