QAZÍ MÁWLIK ShÍǴARMALARÍ TILINDE SINONIMLER - Karlıbaeva, G.; Orınbaeva, J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada XX asr qoraqalpoq shoiri Qozi Mavlik asarlarining til xususiyatlari ko‘rib chiqiladi. Uning asarlarida qo‘llangan sinonimlar va ularning qo‘llanishi ko‘rib chiqiladi.