MUZÍKA OQÍTÍWDÍŃ NÁTIYJELILIGIN TÁMIYINLEW METODIKASÍ - Romanova, S.Y. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida musiqa ta’limi jarayoni va undan keyingi o‘quv jarayoniga asosiy bilimlarni sifatli tatbiq etish, tizimli tamoyillarga asoslangan uslubiy yondashuv zarurligi haqida so‘z boradi.