ALGORITMIK TILLAR VA DASTURLASh FANINI O‘QITIShDA SUN’IY INTELLEKTLARDAN FOYDALANISh METODIKASI - Qunnazarov, A.Q. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada algoritmik tillar va zamonaviy dasturlash fanini o‘qitishda sun’iy intellekt vositalaridan foydalanish metodikasi, algoritmik tillarning ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda Python, Java, C++ va JavaScript dasturlash tillarining qo‘llanilish statistikasi va ularning ta’limdagi o‘rni hamda sun’iy intellekt asosidagi o‘quv vositalarining ustunliklari tahlil etilgan.