EKONOMIKA TÁLIM BAǴDARÍNÍŃ TALABALARÍ UShÍN RÁSMIY KOMMUNIKACIYANÍŃ ÁHMIYETI - Esanova, A.Z. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqolada boʻlajak iqtisodchilarga rasmiy kommunikatsiyaning ahamiyati, amaliy foydalari va koʻnikmalari, rasmiy kommunikatsiyani rivojlantirish yoʻllari aytilgan.