BOLAJAQ TEXNOLOGIYA OQÍTÍWShÍLARÍNÍŃ KÁSIPLIK KOMPETENTLIGIN RAWAJLANDÍRÍW - Abdieva, S.P. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada bo‘lajak texnologiya o‘qituvchilariga xos kasbiy kompetentliklar va ularni rivojlantirishning asosiy yo‘llari va samarali usullari keltirilgan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida texnologiya fani o‘qituvchisidan talab etiladigan kasbiy tayyorgarlik darajalari, innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi.