POLISEMIYA HÁM OMONIMLERDIŃ ULÍWMALÍQ BELGILERI HÁM ÓZGEShELIKLERI - Orazımbetov, A.Q. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada zamonaviy tilshunoslikning til tizimining turli sathlarida polisemiya va omonimiya hodisasiga yondashuvlari ko‘rib chiqiladi.