«DEVONU LUǴATIT-TÚRK» DEGI SÓZLERDIŃ QARAQALPAQ TILINIŃ ARQA DIALEKTINDEGI AYÍRÍM SÓZLER MENEN ÚNLESLIGI - Xalmuratova, D.Y. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Mahmud Qoʻshgʻariyning «Devonu luǵatit-túrk» lugʻatidagi bazi soʻzlarni qoraqalpoq tilidagi badiiy asarlar tilida qoʻllanilgan dialektizmlar bilan taqqoslab tahlil qildik.