EKINShI JÁHÁN URÍSÍNAN KEYINGI DÁWIRLERDE QARAQALPAQSTANDA KITAPXANALAR JAǴDAYÍ - Reymbaev, R.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqola Qoraqalpog‘istonda urushdan keyingi yillarda kutubxonachilikning shakllanishi va rivojlanish tarixiga bag‘ishlangan. Shuningdek shahar, tuman, qishloq va respublika kutubxonalarining ish faoliyti, kutubxonalar soni, kitob fondlari, kutubxonashilik ishidagi muammolar, Madaniyat vazirligining tashkil etilishi haqida so‘z etilgan.