UCh MEZONLI DETERMINISTIK ChIZIQLI DASTURLASh MASALASI UChUN DASTURIY MAJMUA IShLAB ChIQISh - Uteuliev, N.U.; Orinbaev, A.B.; Madreymova, Z.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqola qishloq xo‘jaligida xarajat-daromad-suv mezonlari bo‘yicha uch mezonli chiziqli dasturlash masalasi uchun dasturiy majmua ishlab chiqish va uni hisoblash tajribalari orqali baholashga bag‘ishlangan. Olingan yechimlar Pareto tahlili asosida baholandi.