OQÍWShÍLARǴA NOQATTÍŃ KOORDINATALARÍ TÚSINIGIN VEKTORDAN PAYDALANÍP ÚYRETIW USÍLÍ - Tanirbergenov, S.A.; Abdieva, G.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada vektorlar va toʻgʻri burchakli koordinatalar sistemasi koʻrib oʻtilgan. Bu yerda maktab kursi matematikasida beriladigan nuqtaning koordinatasi tushunchasini vektorlardan foydalanib tushuntirish usuli berilgan.