«MUZÍKA TEORIYASÍ» PÁNINDE «INTERVALLAR» TEMASÍN OQÍTÍWDA INTERAKTIV USÍLLLARDAN PAYDALANÍW - Tajetdinova, S.M.; Axetova, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada «Musiqa nazariyasi» fanini oʻqitishta interaktiv uslublardan foydalanish haqida soʻz etiladi. Tadqiqot obyekti sifatida «Intervallar» mavzusi tanlangan. «Intervallar» mavzusini oʻrganishda «Assotsiativ qator», «Xatoni top», «Orolchalar» interaktiv uslublardan foydalanilgan. Bu interaktiv uslublar «Intervallar» mavzusi mazmunini tez va terangroq tushunishni ta’minlaydi.