ATA-ANANÍ QÁDIRLEW – MILLIY QÁDIRIYaT - Pazılov, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ota-ona qadrini bilishga doir muammoli vaziyatlar, shaxsiy kuzatishlar, suhbatlashishlar, olingan ma’lumotlardan talabalar auditoriyasida foydalanib koʻrishlar haqida ma’lumotlar beriladi va ushbu materiallar yoshlarimizni milliy qadriyatlarimizga sodiq boʻlishga undaydi.