MILLIY HÁM ULÍWMA INSANÍYLÍQ QÁDIRIYATLARDÍŃ OQÍWShÍLARDÍŃ QARÍM-QATNAS MÁDENIYATÍN ÚYRENIWDEGI ROLI - Esemuratova, T.A.; Matmuratova, G.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada millat, elat va ijtimoiy guruhlarning manfaatlari va maqsadlari yoʻlida xizmat qiladigan erkinlik, ijtimoiy adolat, tenglik, haqiqatchillik, ma’rifatparvarlik, goʻzzallik, halollik, aql, odoblilik, xulq-atvor, insoniylik munosabatlar, umuman insonparvarlik fazilat kabilar soʻz etilgan.