TIGIW BUYÍMLARÍN KONSTRUKCIYALAW PÁNINDE OQÍW PROCESIN ShÓLKEMLESTIRIWDIŃ PEDAGOGIKALÍQ TEXNOLOGIYALARÍ - Berdimbetova, A.D. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada tikuvchilik dizayni darslarida o‘quv jarayonini samarali tashkil etish, bo‘lajak texnologik ta’lim o‘qituvchilarining bilim, ko‘nikma va malakalarini shakllantirishga yo‘naltirilgan pedagogik texnologiyalarni innovatsion yondashuvlar bilan uyg‘unlashtirish va zamonaviy o‘qitish usullaridan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.