XIMIYA SABAQLARÍN OQÍTÍWDA DIDAKTIKALÍQ OYÍNLARDAN PAYDALANÍW - Aymurzaeva, L.G. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada kimyo darslarida elektrolitik dissotsiyatsiyalanish nazariyasi mavzusini o`qitishda didaktik o`yinlardan foydalanib o`qitish masalalari keltirilgan. Didaktik o`yinlardan fo`ydalanib o`qitishda talabalarda tez fikrlash, fikrni aniq yetkazish, kimyoviy til madaniyotini rivojlantiradi, talabalarning ijodkorligini va faolligini oshiradi.