SPIRTLER TEMASÍN INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANÍP OQÍTÍW - Abdisattarova, E.; Jarekeyeva, D. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada organik kimyo fanidan “Spirtlar” mavzusini interfaol metodlardan foydalanib o‘qitishning qisqacha ta’rifi berilgan. Maktabda organik kimyo kursini chuqurroq o‘qitishda interfaol metodlardan “Awa-Yaq”, Formulalarni topish, T-jadval, Venna diagrammasi “Spirtlar” mavzusiga oid misollar bilan keltirilgan.