T.JUMAMURATOV ShÍǴARMALARÍNDA FRAZEOLOGIZMLERDIŃ STILLIK QOLLANÍLÍWÍ - Allanazarov, E.E.; Xojanova, A.O. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada tilimizdagi lingvistik birliklardan biri frazeologik birliklarning badiiy tilda qo‘llanish hodisasiga bag‘ishlangan. T.Jumamuratov asarlarida qoʻllanilgan soʻz maʼnosining xususiyatlariga oid baʼzi tafsilotlar berilgan.