DIQQATNI RIVOJLANTIRUVChI DIDAKTIK VOSITALAR BILAN IShLASh METODIKASI (TIBBIY KIMYO FANI MISOLIDA) - Safarova, N.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada tibbiyot oliy oʻquv yurtlarida oʻqitiladigan kimyo fanlari, ayniqsa, tibbiy kimyo fanini oʻqitishda didaktik oʻyinlarning qoʻllanilishi muammolari, ularning talabalarning oʻqishga boʻlgan diqqatini oshirib, ularning klinik tafakkurini rivojlantirishiga hissa qoʻshishi haqida yoritilgan. Shuningdek, bunday topshiriqlarni tuzish va qoʻllash metodikalari ham berib oʻtilgan.