XIMIYANÍ ÚYRENIWDE LABORATORIYA USÍLLARÍNAN PAYDALANÍW ZÁRÚRLIGI - Kabulova, L.B.; Jumambetova, N.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada kimyo fanini o‘rganishda laboratoriya usullaridan foydalanish zarurati muhokama qilinadi. Shuningdek, tabiatni ilmiy o‘rganishda laboratoriya ishlarining alohida hissasi va ahamiyati ochib beriladi.