BO‘LAJAK TEXNOLOGIK TA’LIM O‘QITUVChILARIDA KREATIV YONDAShUVLAR ASOSIDA TADBIRKORLIK KOMPETENTLIKNI ShAKLLANTIRIShNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Kurmanov, A.P. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada texnologiya fanini o‘qitishda tadbirkorlikka tayyorlashning o‘ziga xos xususiyatlari va uslublari haqida so‘z etilgan.