UMUMTA’LIM MAKTAB DIREKTORLARIDA TAYM-MENEJMENT KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISh: NAZARIYADAN AMALIYOTGA - Bekniyazov, B.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy maktab rahbarlarining funksional vazifalari va boshqaruv faoliyati samaradorligi, umumiy o‘rta ta’lim muassasalaridagi strategik boshqaruv va rejalashtirish, boshqaruv algoritmi, boshqaruvda mehnat munosabatlari etikasi, rahbarning ish vaqti va undan foydalanish masalalari yoritilgan.