BOShLANGʻICh SINF O‘QUVChILARINI O‘QITIShDA UMUMMILLIY QADIRIYATLAR MOHIYATI - Babasheva, G.B.; Jiyanbayeva, D.Q. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada umummilliy qadiriyatlarni keng targʻib qilish bo‘yicha olib boriliyatgan tashabbuslar haqida, ularning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati va o‘rgatishning yangi metodlarini yaratish, yosh avlodga umummilliy qadiriyatlarning qadr-qimmatini tushintirish va asrab-avaylashga o‘rgatish yuzasidan metodik tavsiyalar beriladi.