QARAQALPAQ FOLKLORÍNDA LAP JANRÍNÍŃ KÓRKEMLIK ÓZGESHELIKLERI - Berdimuratov, J.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada qoraqalpoq folklorida o‘rganishni kutayotgan asosiy janrlardan biri loflar haqida keng tarzda ilmiy fikrlar bildirilgan. Shuningdek, folklordagi lof janrining badiiy xususiyatlari ilmiy-nazariy asosda maxsus tarzda o‘rganib chiqildi.